Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • Yritys (johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä "Yhtiö", "Me" tai "Meidän") viittaa Parhaatnetticasinot.
  • Laitteella tarkoitetaan mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.
  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.
  • Palvelu viittaa Verkkosivustoon.
  • Palveluntarjoajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.
  • Käyttötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka kerätään automaattisesti, joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Tarkoitat henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää Palvelua, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää Palvelua soveltuvin osin.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, käyntisi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Henkilötietojesi käyttö

Voimme käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme sulautumista, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, joko toiminnan jatkuessa tai osana konkurssia, selvitystilaa, tai vastaava menettely, jossa hallussamme olevat Henkilötiedot Palvelumme käyttäjistä ovat siirrettyjen varojen joukossa.
  • Muihin tarkoituksiin: Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten data-analyysiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa sulautumisen, Yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Suostuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi soveltuvien lakien noudattamiseksi), ratkaistaksemme riita-asioita ja pannaksemme täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.

Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.